KOMPEXNÝ SERVIS
KOMPEXNÝ SERVIS Všetko pod jednou strechou - ZMLUVY, KOLKY, KATASTER, OVERENIE PODPISOV, HYPOTÉKA, PRÁVNY SERVIS...
RIEŠENIE HYPOTÉKY
RIEŠENIE HYPOTÉKY Naša realitná kancelária Vám k realitným službám ponúka služby HYPOŠPECIALISTU.
SLUŽBY ADVOKÁTA
SLUŽBY ADVOKÁTA Naša kancelária Vám k realitným službám poskytne bezplatné právne poradenstvo v spolupráci s advokátskou kanceláriou.
PRÁVNA OCHRANA
PRÁVNA OCHRANA Naše zmluvy sú autorizované advokátom, čím Vám poskytujeme najvyššiu právnu ochranu pri predaji Vašej nehnuteľnosti.
Vyhľadávanie
Podrobné vyhľadávanie
  -     €
  -   m2

REZERVOVANÉ!!! 3 izbový byt, Golianova ulica

Cena:
135 000,00 €
Kraj: Nitriansky kraj
Okres: Nitra
Obec: Nitra
Ulica: Golianova
Kategória: Byty
Druh: 3 izbový byt
Úžitková plocha: 73 m2
Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia
Poschodie: 7 / 8
Verejné parkovanie: Áno
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón:nie
Loggia:áno
Terasa:nie
Parkovanie:neuvedené
 
ID inzerátu:450

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame na predaj 3 izbový byt na Golianovej ulici v Nitre. Byt sa nachádza na tichom mieste s detskými ihriskami a zeleňou a taktiež vybavenosťou v blízkosti, ako škola, gymnázium, obchody, MHD, ihriská a oveľa viac. Je v zateplenom bytovom dome a dávnejšie prešiel kompletnou rekonštrukciou, takže do 100%ného stavu si niektoré časti vyžadujú zásah. Vo výbornej kondícii sú však okná i bezpečnostné dvere SHERLOCK - ako nové, jadro je murované a elektroinštalácia je meď, takže najnáročnejšie časti rekonštrukcie má už budúci majiteľ za sebou. Vývody na práčku boli premiestnené do veľkej komory (ktorú je tiež možné prerobiť na šatník) a pri murovaní jadra bola zväčšená kúpeľňa a tak je vďaka absencii práčky a dispozičnej zmene teraz kúpeľňa priestranná a pohodlná na používanie. Loggia je prestrešená a tak je výborným miestom na posedenie i sušenie prádla. V jednej zo spální je priestranný rolldor a v oboch spálňach sa nachádzajú elektrické vonkajšie žalúzie. Byt je okamžite voľný k nasťahovaniu. V byte tiež zostávajú spotrebiče vyobrazené na fotografiách, teda mikrovlnka, umývačka riadu BOSCH a tiež sušička prádla. Ponúkaná cena je vrátane kompletného právneho servisu realitnej kancelárie.

Maklér:

makler
Maklér:Ing. Ján Novák
Telefón:+421904269617
E-mail:jan.novak-ZVNC-rkkb.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.